17a EDICIÓ

El març del 2014 va obrir les seves portes amb la 17a edició del Cicle de Jazz. L’objectiu d’aquest any va ser acostar diferents estils de música.

Cartell Jazz web

TALLER D’INTRODUCCIÓ A LA PERCUSSIÓ CORPORAL, SANTI SERRATOSA

A partir del reconeixement del nostre cos com a instrument, desenvoluparem coordinació, capacitat de concentració i creativitat mitjançant l’ús de la percussió corporal. Sense oblidar la part estètica de la música, treballada a partir de seqüències, jocs i creació de coreografies rítmiques, també es potenciaran diferents formes d’aprenentatge, així com el treball en grup.

4en1negre

El 16 de març va actuar la Bigband Regiband Girona i la Manlleu Bigband.

20140316_202635

Seguidament el 29-03-14 el trio format per Jerry Gonzalez, Javier Colina i Marc Miralta.

DSC04901

JERY GONZALEZ, JAVIER MOLINA, MARC MIRALTA TRIO

El trompetista Jerry González és un dels músics més carismàtics i singulars que han contribuït a donar una nova embranzida a les sonoritats llatines en el llenguatge del jazz. Nascut al Bronx de Nova York i educat musicalment pels grans trompetistes de la història del Jazz, és líder de la mítica The Fort Apache Band i la seva popularitat va créixer al nostre país per la seva participació a la mítica pel·lícula “Calle 54” de Fernando Trueba. Acompanyat de Javier Colina, possiblement el millor contrabaixista del món en sonoritats llatines i flamenques (recordada és la seva participació en els discos Lágrimas Negras o Live at Village Vanguard de Bebo Valdés), i de Marc Miralta, un dels nostres bateries més internacionals (Chano Domínguez, OAM trio, New York Flamenco Reunion…), ens trobem davant d’un gran concert de jazz i latin per gaudir de la magnètica presència a l’escenari d’aquest trio de líders.

JerryGonzalez_JavierColina_(AmandoMoura)

El 6-04-14 va tenir lloc el que van anomenar El passeig del jazz, un concert pedagògic.

I el cicle va tancar les seves portes amb el SWING AL MERCAT!  018_Swing_al_Mercat_Guillem_Roma_Manlleu_foto_Adria_Costa_2014-