18a EDICIÓ

La divuitena edició del Cicle de Jazz es va iniciar amb un doble concert per part de Músic Dessert i Monk Electric Band el 25 de gener. Durant el cicle hi va haver tres dobles concerts, una classe magistral, una jam session dels alumnes de l’Escola de Música de Manlleu, un concert per part dels Un-Roots i un combo de l’EMVic. El cicle va concloure el 18 d0abril amb un gran concert a l’aire lliure a la plaça Fra Bernadí. Per primera vegada, en aquest cicle hi van poder participar diversos combos de l’EMVic i l’EMMM, per tal de donar a conèixer el seu treball.
18

MONK ELECTRIC BAND

Monk Electric Band s’alimenta de l’energia de les composicions de Thelonious Monk i proposa una reinterpretació dels seus temes amb una sonoritat que va des del Rock, al Free, explorant eclècticament tota mena de terrenys sonors. En els arranjaments apareixen riffs clàssics de Led Zeppelin o Black Sabbath, sense abandonar mai el concepte jazzístic.

La formació de dues guitarres elèctriques , contrabaix i bateria, ofereix una revisió vital i vitamínica de la música de Monk preservant-ne la personalitat i l’equilibri entre tradició , potència i extravagància.

Músics:

Guillem Plana- guitarra elèctrica i arranjaments

Aleix Forts – contrabaix

Adrià Plana- guitarra elèctrica

Josep Cordobés- bateria

CANON EOS 450D

Digipack Monk FINAL

MUSIC DESSERT

La deliciosa combinació de fruita seca i moscatell dóna lloc a unes postres típicament catalanes, les postres de músic. Seguint aquesta mateixa filosofia, Music Dessert fusiona de forma subtil i delicada, melodies delicioses i envoltants, amb l’objectiu que l’espectador pugui gaudir d’unes autèntiques postres musicals.

Músics:

Pep Serdà, violí i viola

Joan Molina, bateria i percussions

Frederic Dalmau Romeu, composició i piano

984139_10202026369012951_8686243721005436388_n 

CELESTE

Celeste canta Antonio Machín, un homenatge a Antonio Machín per part d’uns músics excepcionals. Un nou so per als boleros de sempre.

Antonio Machín forma part de la memòria sonora d’aquest país. Les seves cançons i boleros ens arranquen a tots un somriure, fruit d’un testament col•lectiu que parteix de la ràdio de la postguerra i que entre tots hem anat recollint, i del qual hem fet un background comú que pocs han gosat abordar i reconstruir.

És a partir d’aquest respecte i admiració, cap al mateix Machín i als records tan vius d’uns anys difícils, que una formació jazzística decideix donar forma a un concert que remourà el so de les nostres ànimes.

Des de la sonoritat més profunda dels boleros, amb un treball jazzístic de màxima qualitat i el joc electrònic del so, que converteix el concert en una experiència emotiva, sorprenent i exclusiva.

Músics:

Celeste Alias, veu i maraques

Santi Careta, guitarra i loops, banjo i mandolina

David Soler, guitarra elèctrica i pedal steel

Oriol Roca, bateria

Machin2014_Complementaria