CONCERT I CLASSE MAGISTRAL A CÀRREC DEL GRUP ASTRIO

Ja queda menys per l’últim concert del 20è Cicle de Jazz de Manlleu!
 

Astrio serà l’últim grup que passarà per la 20a edició del Cicle de Jazz de Manlleu. I tindran un contacte amb el públic diferent dels altres grups que han passat per l’edició d’enguany.

Divendres 16 de juny, a partir de les 18 h a la sala d’exposicions de Can Puget, Astrio oferiran una classe magistral on mostraran com ho fan per compondre els seus temes.Coneixerem els secrets musicals d’una de les bandes més importants i més influents del panorama jazzístic català i europeu. 

El mateix divendres 16,  Astrio oferirà un concert presentant el seu darrer treball “Made in China“. El concert començarà a 2/4 de 10 del vespre amb la breu actuació  d’un combo de l’Escola de Música de Manlleu, que interpretarà diversos temes que ha estat treballant durant tot el curs com Life on Mars de David Bowie. El combo està format per Maria Manzanares a la veu, Irene Castellón a la guitarra elèctrica, Carles Girbau al baix, Marçal Gabarró a la flauta travessera i Miquel Gabarró a la bateria.

L’entrada al concert o a la classe magistral té un preu de 7€. I l’entrada  a la Classe Magistral i al concert té un preu de 10€

L’aforament és limitat. Reserva d’entrades i de plaça a la Classe Magistral al telèfon 93 850 78 09 (tardes de 5 a 8 de dilluns a dijous).

Organitzat per l’Escola de Música de Manlleu i l’Ajuntament de Manlleu. I amb la col·laboració de la Big Band de Manlleu, Pilster i Feixas Aulet.

ASTRIO