Moltes novetats al 21è Cicle de Jazz

En aquesta 21a edició el cicle es renova. La principal novetat és la concentració del cicle en un mateix mes. En aquest cas el mes escollit és el mes d’abril on les actuacions tindran lloc tots els diumenges al migdia entre els dates 8 i 22 d’abril.  Com gran novetat també, el cicle reestructura la seva ubicació que segueix celebrant-se a Can Puget (Manlleu) però en aquesta ocasió s’aposta per celebrar els concerts a l’aire lliure en els mateixos jardins de Can Puget.

Es tracta d’un cicle de petit format que vol  crear la simbiosi entre els amants del Jazz i els que no. Per aquest motiu, enguany s’han buscat noves formes de reclam per tal d’arribar a un públic no acostumat a gaudir del Jazz com a tal. D’aquesta forma el format del cicle canvia la visió apostant per la gastronomia, oferint durant les actuacions un servei especialitzat de vermuts. A més també tindrà lloc una simbiosi entre jazz i vi, on el conjunt Comaneci juntament al somelier Fernando Aguado tocaran els gustos del vi.