Les promeses BUG llueixen sobre l’escenari

La pluja finalment, va fer acte de presència a l’inauguració del 21è Cicle de Jazz. Aquest fet va obligar a l’organització a moure l’ubicació del concert sota cobert. La Sala d’Exposicions de Can Puget va fer els honors, un any més. Finalment 50 persones van desafiar a la pluja i van gaudir d’una gran vetllada.

Tot i la pluja i el canvi de lloc, el concert inaugural va ser un èxit. BUG va oferir u concert curt però realment molt intens. Els joves components del conjunt, tot i la seva curta edat, van demostrar que donaran molt a parlar. Agressivitat i sotilesa alhora, vergonya i prepotència musical, uns factors ambigus que van fer despertar les ovacions del púbic assistent durant tot l’acte. Groove, funk, jazz, temes propis arranjaments molt bne seleccionats i que juntament a una tècnica mestre dels músics, van ser la clau per gaudir d’un gran diumenge al matí.

El combo de l’Escola de Música de Vic va estar més que a l’alçada, escollint i tocant temes coneguts sorgits de la televisió dels anys 80 que van fer moure la cama del ritme a tots als assistents.

Per altra banda, el canvi de format es valora molt positivament. L’introducció del vermut juntament a la qualitat musical van crear la simbiosi esperada per l’organització del cicle. Un moment agradable on tots els sentits acaben gaudint de la música.