21a EDICIÓ

En aquesta 21a edició el cicle es renova. La principal novetat és la concentració del cicle en un mateix mes. En aquest cas el mes escollit és el mes d’abril on les actuacions tindran lloc tots els diumenges al migdia entre els dates 8 i 22 d’abril.  Com gran novetat també, el cicle reestructura la seva ubicació que segueix celebrant-se a Can Puget (Manlleu) però en aquesta ocasió s’aposta per celebrar els concerts a l’aire lliure en els mateixos jardins de Can Puget.

Es tracta d’un cicle de petit format que vol  crear la simbiosi entre els amants del Jazz i els que no. Per aquest motiu, enguany s’han buscat noves formes de reclam per tal d’arribar a un públic no acostumat a gaudir del Jazz com a tal. D’aquesta forma el format del cicle canvia la visió apostant per la gastronomia, oferint durant les actuacions un servei especialitzat de vermuts. A més també tindrà lloc una simbiosi entre jazz i vi, on el conjunt Comaneci juntament al somelier Fernando Aguado tocaran els gustos del vi.

Pel què fa l’aposta musical, l’organització del cicle s’ha volgut centrar en dues branques. Per una banda posar en valor el treball dels alumnes que formen o han format part de l’escola, per altra banda es vol potenciar el paper de la dona all Jazz. Per aquests dos motius, el cicle s’obrirà amb BUG un grup molt jove forjat a l’Escola Municipal de Música de Manlleu i es tancarà amb WOM Quartet, una formació que serà el cap de cartell d’enguany i on totes les seves components son dones.

21è Cicle de Jazz de Manlleu, una aposta diferent que vol que tothom que passi pel cicle gaudeixi d’una bona estona.