6a EDICIÓ

La sisena edició del cicle de jazz es va seguir celebrant en dates de juliol, i hi van participar tres grups.

12 de juliol – La Vella Dixieland

Aquest grup de Jazz Clàssic llavors ja era molt popular i portaven 22 anys d’experiència. L’any 2002 havien enregistratr 7 discos i participat en nombrosos festivals de renom com el New Orleans Jazz&Heritage 98′ (E.U.A.) o el Kobe Jazz Street 98′ (Japó) entre altres. La banda estava formada per Pep Gol (trompeta), Pau Casares (clarinet), Xavi Manau (trombó), Pep Pascual (saxos), Gerard Nieto (piano), Artur Regada (contrabaix i tuba) i Aldo Munari (bataria).

LaVella2006

19 de juliol – Ass Trio i Berto Romero

Van presentar un espectacle que combinava gags humorístics, monòlegs a càrrec de Berto Romero i la pròpia música jazzística, per Santi Careta (guitarra), Santi Serratosa (bateria) i Arecio 3J (orgue hammond). Tractàven temes foscos com la vida nocturna, els vicis, la precariat econòmica o el sexe amb el to corrosiu i particular de Romero. Pel que fa a la música , interpretaven peces originals i arranjaments d’estàndarda i clàssic, sobretot de funk i groove amc, tot amb l’intenció d’oferir un espectacle musical divertit, amè i variat.

26 de juliol – Big-Band de Manlleu + sopar Jam-session

La Big-Band de Manlleu es va formar el curs 2000-2001 i estava formada per 20 músics i era dirigida per Marcel·lí Druguet, que també estava posat en l’organització del cicle de jazz i en la direcció de l’escola de música. La banda estava formada per Marcel·lí Druguet (director), Joan Molina (bateria), Jordi Crosas (baix), Guillem López (piano), Gil Llopart (trompetes), Vicenç Pascual (saxo baríton), Guillem Roma, Josep de Lamo, Quico Prat, Pep Amargant (saxos tenor), Ismael Carmona, David Traveria, Amàlia Cordero, Montse Vilarrasa, Jaume Grau, Marta Roma, Joan Mitjavila, Arnau Jordà i Jacint Crossas (saxos alt).

La nit va acabar, com ja de costum, amb una jam-session i un sopar.

20121220133359-1

Cartell 6e cicle